חיזוק המערכת החיסונית באופן טבעי - אכינצאה

פורסם ע"י Sharona Rapaport בתאריך

כל פעם אני נפעמת מחדש מפשטותו וכוחו של הטבע ואיך הגוף שלנו עובד בצורה הוליסטית.
כשטיילתי בצרפת נפגשתי עם הצמח המופלא הזה והייתי חייבת לספר לכם עליו, האכינצאה היא אחד הצמחים העוצמתיים וידוע ביכולת שלו לחזק את ההמערכת החיסונית וגם בעל תכונות של ריפוי פצעים.
🌺
ידוע שהאינדיאנים היו משתמשים בצמח האכינצאה כדי למנוע זיהום של פצעים והאצת תהליך הריפוי שלהם.
🌺
ישנם עשרות אם לא מאות מחקרים המגבים את זה והם מראים כמה סטטיסטיקות די מרשימות.
חוקרים מאוניברסיטת קונטיקט מצאו שלקיחת אכינצאה מורידה את הסיכוי להצטננות בכ -58%, ובמידה ואתם חולים, מצוננים, עם שיעול או חום, אכינצאה יכולה להפחית את משך המחלה הממוצע כמעט ביום וחצי.
🌺
אכינצאה היא צמח המורשה למאכל וכדי למצות ממנו את החומרים הפעילים שלו, לעכל אותם ולגרום להם להספג בגוף צריך להשתמש במיצוי הצמח, החלק של הצמח מעל הקרקע הוא היעיל ביותר הם מכילים חומרים הידועים כמעוררים את פעילות המערכת החיסונית
טינקטורה היא דרך נוחה לצרוך את צמח האכינצאה, היא מוכנה לשימוש כפי שהיא, פשוט טפטפו כמה טיפות לפה או לכוס מים וסיימתם, הבעיה היא שהן בד"כ די יקרות.

🌺
אם מתכננים כמה חודשים מראש לחיזוק המערכת החיסונית לפני עונת השפעת וההתקררויות, שזה ממש עכשיו, אפשר להספיק ולהכין טינקטורת אכינצאה משלכם ממש בקלות.

הדרך הפשוטה ביותר לייצר טינקטורת אכינצאה היא להשתמש בשיטה העממית:
1. התחלו עם צנצנת מעוקרת נקייה
2. מלאו אותה בערך בחצי מצמח האכינצאה המיובשת אני רוכשת את האכינצאה של עלעלים
3. לאחר שהוספתם את הצמח לצנצנת, פשוט כסו אותו באלכוהול, רצוי אלכוהול של 40%, וודקה היא אפשרות טובה. (רצוי לבחור וודקה באיכות טובה – אתם הולכים לשתות אותה)
4. סגרו היטב ושקשקו מעט
5. הניחו במקום חשוך וקריר למשך חודש
6. סננו את הנוזל, ושימרו בצנצנת אטומה

🌿 המינון ללקיחה הוא בהתאם למשקל הגוף, מתאים לשימוש משישה חודשים מדולל במים חמימים

רוצים להנות מהתכונות המרפאות של האכינצאה בסבון?
השורשים והצמח כולו נחשבים מועילים במיוחד בטיפול חיצוני במצבי עור שונים כמו פסוריאזיס, אקזמה ומצבי עור דלקתיים, פצעים, כוויות והוא גם בעל תכונות חידוש וטיפוח העור.
הצמח עושה זאת על ידי המרצת פעילות התא, הענקת לחות לעור, שיפור מרקם העור והזנת העור. 

ניתן להוסיף את עלי הכותרת של הצמח לסבון כפי שהם או להוסיפו לשמן זית או בשמן שקדים על מנת לייצר שמן תשרית.


שתף את הפוסט



← הפוסט הקודם הפוסט הבא →


אין תגובות

השאר תגובה